• WĘDKA FLAGMAN SHERMA PRO FEEDER NEW GENER 3,6 100G

Symbol: SHPHNG360
499,00 zł
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 15,00 zł
Odbiór osobisty 0,00 zł
Kurier 15,00 zł
DPD kurier 15,00 zł
Kurier (Pobranie) 19,00 zł
DPD kurier (pobranie) 19,00 zł
Dostępność Mało
Waga 0.15 kg

Zamówienie telefoniczne: 609883020

Zostaw telefon

Flagman Sherman Pro Feeder New Generation to seria nowoczesnych, dość mocnych i bardzo lekkich wędzisk Feederowych wykonanych z wysokomodułowego włókna węglowego UTW o modułowości 30T. Wędziska te pozwalają z łatwością złowić średnie i duże ryby - płoć, leszcz, karaś, leszcz itp. – pewnie radzi sobie nawet ze złowionymi okazami. Sherman Pro Feeder New Generation charakteryzuje się nowoczesnym designem, klasyczną rękojeścią z korka i pianki EVA, wysokiej jakości osprzętem: lekkimi przelotkami Sea Guide, wygodnym i niezawodnym uchwytem kołowrotka. Lekkie przelotki nie obciążają wędzisk, a nowatorskie ich rozmieszczenie pozwala zwiększyć odległość wyrzutu i równomiernie rozłożyć obciążenie na blankiecie. Posiadanie systemów umiarkowanych i szybko-umiarkowanych,

Model ten wyposażony jest w trzy szczytówki o różnej twardości: włókno szklane – 2 uncje, węglowe – 1,5 i 3 uncje.

 

Charakterystyka Wędka Feeder Flagman Sherman Pro Feeder Nowa Generacja 3,6m 100g

 

  • Wymiary i waga  
  • Długość:     3,6 m
  • Waga:     253 gr
  • Długość transportowa:     126cm
  • Konstrukcja i materiał  
  • Liczba sekcji:     3+3
  • Materiał formy:     Grafit (węgiel)
  • Materiał uchwytu:     Korek/EVA
  • Pierścionki: Przewodnik morski
  • Charakterystyka  
  • Typ pręta:     Podajnik
  • Zbudować:     Umiarkowany
  • Maksymalny test:   100 gramów
  • Górna średnica lądowania:   3 mm
  • Sprzęt 
  • Sprawa:   miękki (tkanina)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.